Branding

Home / Portfolio / Branding
Branding

De locatie neemt eenvoudig de look&feel aan van jouw bedrijf. Zo kunnen de huisstijl en logo’s zichtbaar zijn vanaf het moment dat jouw gasten bij het Media Park aankomen.

Parkeerplaats
Het begint met het bord bij de parkeerplaats dat de gasten van het event welkom heet.

Entree
Buiten begint een 15- meter lange rode loper en geeft via de (decor)gang toegang tot de foyer. Deze loper is ook in een andere kleur leverbaar. Boven de deur kan een welkomstbord worden ingehangen en er is een mogelijkheid om objecten bij de entree te plaatsen. In de decorgang is sfeerverlichting en achtergrondmuziek naar keuze beschikbaar. De acht 4×3 uitgelichte fotobanners in de gang leiden naar de foyer/ontvangstruimte toe.

Foyer
In de foyer zijn maximaal 21 banners te personaliseren in de huisstijl van het bedrijf of van de sponsoren. De 7 widescreen LCD-schermen maken het mogelijk om een logo, programma of presentatie te tonen. Eén van de schermen hangt in de loungebar. Door de banner boven de loungebar op maat te maken, kan er een aparte ontvangst-, sponsor- of persruimte gecreëerd worden. Bovendien is de LED-verlichting van de loungebar aan te passen aan de huisstijl van jouw organisatie.

Stands
Zowel in de foyer als de zaal zijn er diverse mogelijkheden om stands te plaatsen en andere manieren om de look&feel van een bedrijf of van sponsoren te integreren in de uitstraling en het programma van het evenement.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.