Dinnershow

Home / Portfolio / Dinnershow
Dinnershow

Een complete avond uit in een sfeervolle nachtclub ambiance zoals je tegenwoordig alleen nog in films ziet. Een spectaculaire Vegas geïnspireerde show, waar diner en dans elkaar afwisselen met aansluitend een afterparty. Beleef het ultieme party-gevoel!

Beleef Dinnershow Pandora en geniet van een 3- of 4-gangendiner inclusief drankjes.

Het is mogelijk om de Dinnershow volledig uit te kopen of losse onderdelen te integreren in jouw eigen event. Denk daarbij aan complete showblokken, het Holland Show Ballet, de artiesten, vele kostuums en decor(stukken).

  • Meer dan 2.000 showkostuums
    Onder Studio21 zit een enorme decor- en rekwisietenopslag. Hier staat een ruime selectie decors die we inzetten tijdens de Dinnershow, maar die ook te gebruiken zijn tijdens evenementen. Een van de meest kleurrijke backstage ruimtes is het kledingmagazijn met ruim 2.000 showkostuums. De meeste worden versierd of zelfs helemaal met de hand gemaakt in ons het professionele kledingatelier. Heb je wensen op dit gebied, laat het ons weten.
  • The finishing touch
    Het podium in Studio21 is voorzien van een ingenieus watersysteem waardoor we een regen- of waterfontein tevoorschijn kunnen toveren. Vuurwerk of zweven door Studio21? Het kan allemaal. De papiervuurwerkinstallatie zorgt voor een spetterend einde van elk event.
  • Crew
    RTL Live Entertainment en Studio21 werken met een vast team aan ervaren technici en (stage)crew die de locatie en techniek van A tot Z kent. Het team denkt graag mee over de creatieve invulling van het evenement en hoe alle technische faciliteiten te benutten zijn om alles uit de studio te halen dat er in zit. Ons eigen Holland Show Ballet, bestaande uit 30 danseressen, is inzetbaar voor choreografie, maar ook als hostesses.
This entry was posted in . Bookmark the permalink.